šī ir slīdošā teksta rinda ar linku vai jebko citu

Kombuča

Igors Pļava

Kombuča ir dabīgs, termiski neapstrādāts un veselībai draudzīgs dzēriens, kas balstīts uz tējas bāzes. Kombučas fermentācijas procesu nodrošina simbiotiska raugu un baktēriju kultūras, tā fermentācija var ilgt no 7 līdz 14 un vairāk dienām, tās laikā mainoties kombučas ķīmiskajam sastāvam, saglabājot labvēlīgos mikroorganismus, kas ir tik ļoti nepieciešami cilvēka organismam, šī sastāva dēļ kombuča nereti tiek klasificēts kā funkcionāls dzēriens.

Ieguvumi ikdienā izvēloties kombuču:

– Uzlabo imūnsistēmas darbību,

– Dabīgs antioksidantu avots,

– Satur aminoskābes un probiotikas,

– B un C grupas vitamīni,

– Veicina vielmaiņu,

– Palielina enerģijas daudzumu,

– Detoksē organismu.

Kombucha Factory produkti ir īpaši un tas atšķiras no citiem ar to, ka mēs piemeklējam augstas kvalitātes tējas, lai to garšas nianses papildinātu viena otru, tādējādi produktiem nepievienojam papildu biezeņus, sulas, sīrupus vai citus garšas pastiprinātājus. Mēs izvēlamies tēju, kurai jau ir šī bagātīgā garša (žāvētu augļu gabaliņi, lapas un citas dabīgas sastāvdaļas). Kombucha Factory brūvētā kombuča ir bez konservantiem, krāsvielām un bez pievienota cukura. Kā arī, dzērienam netiek pievienota gāze, tas iegūst savu viegli dzirkstošo būtību dabīgi karbonizējoties.

Produkti, ko ražojam ir ražoti tepat Latvijā un tas ir roku darbs. Iegādāties tos var RIMI Klēts, Stockmann, LIVIN, Dabasstacija, IDILLE un citos veikalos, kā arī dažādās kafejnīcās Rīgā un ārpus tās, kā piemēram, Street Burgers, Rāmkalni, Innocent Cafe, Rocket Bean Cafe, un protams, pasūtot pie mums – @kombuchafactory. Šobrīd piedāvājam piecas garšas – jasmīnu, persiku, meloņu, tradicionālo un augļu, taču pavisam drīz plānojam ieviest arvien jaunas garšas. Mūsu darbībai var sekot sociālajos tīklos, kā Facebook un Instagram (@kombuchafactory). Priekā!

 

Vairāk par šo tēmu:

Ēdiet prātīgi

Kad neesat vienisprātis ar savu spoguļattēlu un svaru bultiņas rādījumu, laiks pieņemt nopietnu lēmumu. Būt vai nebūt pareizai ēšanai. Nepārdomātas diētas sekas ir muskuļu, nevis

Lasīt »